Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil Knights eldmurbräcka - 70393

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 252:-
I lager
SKU
06202-32
   

Eldmurbräckan kommer med två riddare från Burnham Raiders och en flammande sköld. För erövring av fiendeborgar. För att erövra slottet i Novelmore har Burnham Raiders utvecklat ett särskilt raffinerat vapen: En eldmurbräcka. Den hemska murbräckan på sina glödande eldhjul drivs av den bistre Ashthorn. Vid första anblicken kan Ashthorns hjälm med sina massiva svarta taggar verka opraktisk, men Ashthorn är en beryktad kämpe som sätter varje angripare på flykt. Tillsammans med den baksluge spionen Tindercloak försöker dessa Raiders överlista riddarna från Novelmore. Om den listige Tindercloak väl kommer in i slottet så kommer han att avslöja varenda hemlighet. Se upp, riddare från Novelmore!

Innehåll:

  • Spelsatsen består av Burnham Raiders-figurerna Ashthorn och spionen Tindercloak samt en eldmurbräcka på eldhjul med fällbar vägg för att kunna erövra fiendens slott.

Detaljer:

  • Antal delar: 53
  • Rek.ålder. från 5 år

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70393
EAN4008789703934
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.