Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil Knights Burnham Raiders lavagruva - 70390

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 448:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06202-29
   

Burnham Raiders tar fram de viktigaste materialen i lavagruvan för att smida den magiska rustningen. Med två riddare från Burnham Raiders och en riddare från Novelmore Med drake, häst och många tillbehör.

Den spännande kampen mellan riddarna från Novelmore och Burnham Raiders har flammat upp igen! Båda grupperna vill ha Invincibus, den magiska rustningen, för att därmed bli omöjliga att besegra. I sin gigantiska lavagruva tillverkar Burnham Raiders eldstenar för sina intriger. Den smarta spionen Ramsey och Lord Bertram försöker erövra gruvan för att krossa Raiders planer. Men de måste passa sig eftersom lavagruvan står under Magmathons beskydd. Magmathon är en mäktig elementarvarelse. Magmathon visar sig i mänsklig form i och omkring lavagruvorna och han kan kontrollera lavans flöde och använda den som ett farligt vapen. Ramsey och Lord Bertram behöver en genialisk plan om de ska lyckas erövra lavagruvan.

Spelsatsen innehåller Novelmore-figurerna Magmathon, Wylie, Lord Bertram Baraton och spionen Ramsey Boyd samt en elddrake och två korpar. Inne i lavagruvan kan lavastenar grävas upp ur marken och transporteras iväg. Ett armborst med eldpilar finns redo till försvar. Med sin hästdragna kanon kan riddarna från Novelmore anfalla snabbt och flexibelt.

Innehåll:

  • 4 Playmobil-figurer
  • Drake
  • Gruva
  • Häst
  • Vapen 
  • Andra tillbehör

Detaljer:

  • Antal delar: 103
  • Rek.ålder: från 5 år

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70390
EAN4008789703903
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.