Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil Knights Burnham Raiders eldruin - 70539

-50%

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

50%
Kampanjpris 235:- 469:- Du sparar: 234,-
I lager
SKU
06202-28
   

Burnham Raiders förvarar värdefulla kristaller och brygger en hemlig vätska i eldruinen. Men Francis Forthwind och hans följeslagare är på väg att störa Lucifex och hans mannar i deras aktiviteter.

De brinnande farliga Burnham Raiders är jämnbördiga motståndare till riddarna från Novelmore. Dessa Raiders är helt i sitt esse vad gäller allt som har med eld att göra. Lucifex och hans hejdukar lagrar värdefulla kristaller i sin brända ruin och är alltid beredda att försvara dem med full kraft. Lord Francis Forthwind har dock riktat in sig på kristallerna och har nu målet inställt på den brända ruinen. Men Burnham Raiders vet hur man ska skydda sig och skjuter på anfallarna med sin kanon. Ta er i akt, ni riddare från Novelmore, för Burnham Raiders har ännu fler brännande vapen i beredskap.

Innehåll:

  • En eldruin
  • Novelmore-karaktärerna Francis Forthwind och Lucifex samt två andra riddare.
  • En liten vridbar kanon med två skott
  • En skattkista med kristaller
  • Ett lava-oljefat med handtag
  • Hjälmar, svärd, sköldar
  • Med mera…

Detaljer:

  • Antal delar: 139
  • Rek ålder: Från 5 år

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70539
EAN4008789705396
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.