Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil Jousting Rypan, Guardian of the Black Baron 6696

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 50:-
Tillfälligt slut
SKU
15671

Jousting Rypan är beskyddare av Black Baron från Playmobil Super 4. Han är en fruktad krigare som rider på sin ståtliga häst i alla tornerspel där Black Baron deltar. Det ingår en häst, figur och olika tillbehör exempelvis olika slags vapen.

  • Rek. ålder: från 3 år
Mer information
Modell6696
EAN4008789066961
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.