Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil Ghostbusters brandstation 9219

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 785:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
02182-78
   

Helt nya Playmobil Ghostbusters som låter alla vara med och jaga spöken! Från brandstationen kommer ett larm till Ghostbusters och sekreteraren Janine. En ovanlig paranormal aktivitet försiggår i Brooklyn. Protonpacken, protonstrålaren och spökfällan packas ihop. Alla är samlade och jakten på kan börja! Figurerna Ray Stantz, Egon Spengler, sekreteraren Janine, Louis Tully och biblioteksspöket ingår.

Ghostbusters högkvarter är fullt utrustat med kontor, spökjägarlaboratorium, garage med port, Ghost Containment Unit, PKE-mätare, protonpack och många andra tillbehör.

  • Rek.ålder: från 6 år.

Mer information
Modell9219
EAN4008789092199
VarumärkePlaymobil
Ålder6, 7, 8, 9, 10
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.