Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil Future Planet Darksters Truck med ljuskanon 5154

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 297:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
04183-42
   

Playmobil Future Planet Darksters Truck med ljuskanon 5154 är ett lekset som innehåller en bil du kan leka med tillsammans med ditt Dark Rangers högkvarter (art.nr.5153) men den är också lika rolig att leka med för sig själv. Bilen styrs och kontrolleras av två Dark Rangers som spanar efter fiender, de är på väg tillbaka till högkvarteret med energistenar som de hittat. Om de skulle råka stöta på några fiender så kan de försvara sig med kanonen som är monterad på Darkster Truckens tak.

  • 1 Darkster Truck
  • 2 Playmobil Dark Rangers
  • Kanon
  • Energistenar
  • Tillbehör

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AAA-batterier
  • Rek. ålder: från 7 år
Mer information
Modell5154
EAN4008789051547
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.