Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil Family Fun Zooveterinär med fordon - 70346

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 189:-
I lager
SKU
06202-38
   

På fordonet sitter en avtagbar transportlåda för ungar, en ultraljudsmaskin med avtagbart ultraljudshuvud samt många tillbehör för djurvård. Inkl. lejonunge. Den omtänksamma veterinären ser till att djuren i djurparken är friska. Idag ska han undersöka ett litet lejon. På morgonen hämtar veterinären det unga djuret med sin Caddy och transporterar det i en transportlåda till undersökningsrummet. Med ultraljudet kontrolleras det unga lejonet grundligt. Som tur är upptäcker veterinären inget allvarligt. Tack vare den omfattande utrustningen är veterinären väl rustad för alla situationer och händelser.

Innehåll:

  • 1 PLAYMOBIL-figur
  • 1 lejonbäbis och 1 apbäbis
  • Caddy med transportlåda och ultraljudsapparat
  • Bandage, halskrage, operationsbestick och vattenflaska
  • Med mera

Detaljer: 

  • Antal delar: 65
  • Rek ålder: från 4 år
  • Mått: 15 x 8,5 x 10 cm (LxDxH)

Alla ungdjur och smådjur i djurparken kan transporteras i transportlådan.

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70346
EAN4008789703460
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.