Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil Family Fun Vattensportlektion 70090

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 277:-
Tillfälligt slut
SKU
02192-45

På vattensportskolan kan man hyra utrustning för många olika vattensporter. De utbytbara flaggorna anger hur farligt det är att ge sig ut på vågorna. Vattensport är den perfekta kombinationen för alla sportfans som även älskar naturen. Oavsett om det gäller kitesurfing, snorkling eller dykning, på vattensportlektionen kan nybörjare och de som redan kan lära sig nya saker eller öva på gamla färdigheter. Läraren glider över vattnet med god fart på sin surfbräda och lägger sig lätt i kurvan. Det ser så lätt ut, men det kräver mycket övning.


Detta set innehåller:

  • 3 figurer
  • surfbräda
  • simfötter
  • snorkelutrustning, dykartuber och glidskärm för alla typer av vattensportare.

Detaljer:

  • Antal delar: 73
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell70090
EAN4008789700902
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.