Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Playmobil Family fun Två tigrar med unge - 70359

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 132:-
I lager
SKU
06202-42
   

Tigern kommer från Asien. De stora rovkatterna är omisskännliga med sina svart-brandgula ränder. Ränderna är tigerns kamouflage. Tigrarna är oftast ensamma, men ibland lever de i små familjer. Leksetet innehåller två tigrar och en tigerunge. Alla tigrar har rörligt huvud och rörliga ben.

Innehåll:

  • 2 vuxna tigrar och 1 tigerunge

Detaljer:

  • Antal delar: 3
  • Rek ålder: från 4 år

Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70359
EAN4008789703590
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.