Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil Family Fun strandhotell med 401 delar - 70434

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 1 166:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06202-20
   

Den stora hotellanläggningen på PLAYMO Beach Hotels bjuder in till familjesemestrar vid stranden. Gästerna, som bor i komplett möblerade bungalows, hälsas välkomna i receptionen av den vänliga hotellhunden. Inkl. restaurangområde med buffé, väggkassaskåp, pool, nyckelkort för öppning av dörrar och många fler tillbehör.

Äntligen semester! Den unga familjen har i flera månader sett fram emot sin resa söderut. För bäbisen är det den första stora resan - vad spännande! Vilken tur att PLAYMO Beach Hotel är perfekt för familjer med barn, från barnstol, via spjälsängen till barnsits för toaletten. Här finns allt för de små gästerna. Vid receptionen välkomnas familjen vänligt och får sitt nyckelkort, sedan bär det av till deras bungalow. Stoppa in nyckelkortet och dörren till drömsemesterboendet öppnar sig. Denna trevliga bungalow har allt för att man ska må bra: bekväma sängar, ett komfortabelt badrum, en luftig solterrass och en utomhuspool med rutschkana. För att stilla hungern efter den långa resan går familjen dock föst till hotellrestaurangen och tar sig ett gott mellanmål. Denna semester blir oförglömlig!

Innehåll:

  • 5 PLAYMOBIL-figurer och 1 bebis
  • 1 huvudbyggnad med reception och restaurang
  • 2 bungalows med solterrass och barnbassäng med rutschkana.

Byggnaderna är fullt utrustad och kan möbleras om beroende på smak.

Detaljer:

  • Antal delar: 401
  • Mått huvudbyggnad: 31 x 23 x 30 cm (L x D x H).
  • Mått per bungalow: 29 x 22 x 19 cm (L x D x H).
  • Rek ålder: från 4 år

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70434
EAN4008789704344
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.