Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil Family Fun Små pandor i inhägnad - 70344

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 145:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06202-36
   

Morfar besöker de små pandabjörnarna i friinhägnaden med sina barnbarn. Barnsitsen går att ta ut ur släpkärran. De små pandorna kommer ursprungligen från Kina. De söta djuren med sin röda päls och de svarta knappögonen är framför allt omtyckta bland barn. Idag är farmor på besök i djurparken med sina två barnbarn. Från skrindan tittar den lilla pojken förnöjt på de små pandornas förehavanden. I den tilltagna inhägnaden har pandorna tillräckligt med plats för att busa och leka.

Innehåll:

  • 3 PLAYMOBIL-figurer
  • 2 små pandor
  • 1 skrinda med barnstol
  • 1 ballong
  • Annat tillbehör

Detaljer:

  • Antal delar: 55
  • Rek ålder: från 4 år

Avgränsningssektionen kan ställas upp individuellt. Leksetet är en perfekt komplettering till den stora upplevelsedjurparken (art.-nr. 70341).

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70344
EAN4008789703446
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.