Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil Family Fun Semesterfirare med bankomat - 70439

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 124:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06202-23
   

Dags att åka iväg på semester! I fjärran länder är promenaden till bankomaten extra spännande, här kan man upptäcka nya intressanta sedlar. När de kommit fram till semesterorten går mamman och sonen till bankomaten för att ta ut kontanter. Det hela är mycket enkelt: Skjut in kortet i öppningen, mata in PIN-koden, sedan kommer pengarna ut ur öppningen. Den lilla pojken tittar genast på de främmande sedlarna. Det finns en mängd intressanta detaljer att utforska.

Innehåll:

  • 2 PLAYMOBIL-figurer
  • 1 chihuahua
  • 1 bankomat
  • Sedlar och 1 nyckel för att öppna bankomaten och fylla på sedlar
  • Med mera

Detaljer:

  • Antal delar. 29
  • Rek ålder: Från 4 år

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70439
EAN4008789704399
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.