Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil Family Fun Orangutanger i träd - 70345

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 190:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06202-37
   

Orangutangerna kan hålla sig fast i olika grenar och lianer och svinga sig från gren till gren. Inkl. trärör fyllda med foder, gungring och djurskötare. Besökarna flockas runt orangutangernas inhägnad. Det är otroligt hur kvickt och rörligt de stora primaterna slänger sig mellan grenar och lianer. Hanen hämtar just en godsak ur ett trärör medan honan gungar glatt i däckgungan. Där kommer djurskötaren med färsk frukt. Orangutangbäbisarna skyndar mot henne och hugger blixtsnabbt till sig två bananer ur hinken. Vilka små busfrön!

Innehåll:

 • 1 PLAYMOBIL djurskötare
 • 1 orangutang-föräldrapar och 2 bebisar
 • 1 träd med lian och däckgunga
 • 1 trärör med foder (2 bananer, 2 äpplen)
 • 1 kratta
 • Med mera

  Detaljer:

  • Antal delar: 49
  • Mått: 22 x 15 x 23,5 cm (L x D x H)
  • Rek ålder: från 4 år

  Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

  Mer information
  Modell70345
  EAN4008789703453
  VarumärkePlaymobil
  Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.