Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil Family Fun Bungalow med pool - 70435

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 553:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06202-21
   

Badglädje i privat pool: En rutschkana leder direkt ner i poolen från bungalowtakterrassen. Med utrustning för en familj på fyra personer samt nyckelkort för öppning av dörrar.

Hurra, nu är det sommarlov! Denna sommar är familjen inkvarterad i den förstklassiga PLAYMO Beach bungalow. Här är perfekta semesterdagar garanterade: Från det stora rummet med bekväma sängar via komfortabelt badrum med dusch ända till solterrass med hängmatta. De har tänkt på allt. Knappt har de kommit fram så hoppar barnen i sina badkläder och springer via trappan till solterrassen. Med en väldig fart åker de rutschkana ner i poolen. Det är jättekul! Under tiden lägger sig pappa i hängmattan och mamma njuter av den fina utsikten.

Innehåll:

  • 4 PLAYMOBIL-figurer
  • 1 fullutrustad bungalow med badrum, solterrass, rutschkana och pool
  • Annan extra-utrustning

Detaljer:

  • Antal delar. 156
  • Mått: 43 x 35 x 22 cm (L x D x H)
  • Rek ålder: Från 4 år

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70435
EAN4008789704351
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.