Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil Family Fun Akvarium - kan fyllas med vatten - 9060

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 584:-
I lager
SKU
05202-11
   

En utkikspunkt för besökande, grotta, panoramafönster och en kupa för att uppleva fiskarna på nära håll är några av sakerna som möter dig i akvariet från Playmobil Family Fun. Här bjuds du in till observation av sjölejon och annat liv under vatten. Akvariet kan fyllas med vatten så att upplevelsen blir ännu mer verklig. Den genomskinliga kupan passar perfekt för små Playmobil-barn utan huvudplagg. Karusellplattformen kan roteras, och är fristående från akvariet. Sjölejonet kan röra på huvudet, stjärtfenan, passera genom ringar och den kan balansera bollen på näsan.

Innehåll:

  • Akvarium med bassäng och utkikstorn
  • 3 Playmobil-figurer
  • 2 sjölejon
  • Fisk
  • 1 sjöhäst
  • 1 skorpion
  • Med mera

Detaljer:

  • Mått: 40 x 43 x 16 cm
  • Rek ålder: Från 4 år

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell9060
EAN4008789090607
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.