Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil EverDreamerz - Viona 70384

-33%

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

33%
Kampanjpris 130:- Vårt lågpris: 194:- Du sparar: 64,-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
01202-132
   

Viona är tjejgruppens hemlighetsfulla dagdrömmare. Hon uttrycker gärna sina känslor genom dikter och målningar och målar helst med färgen lila. Hon älskar choklad och sin pandabjörn (som gärna snor lite av chokladen ibland).

Välkommen till drömmarnas värld, välkommen till EverDreamerz värld! Rosalee, Viona, Edwina, Clare och Starleen är fem vänner med stora drömmar. När tjejerna hittar en magisk amulett öppnas en portal till ett annat universum, deras drömmars land. Först reser alla fem till Rosalees drömvärld, där allt handlar om godis. Dagdrömmaren Viona äter helst choklad, precis som sin lilla trogna följeslagare - en söt pandabäbis. Chokladkaka, muffins, glass och pepparkakor för att nämna några sötsaker som hon älskar och som tur är finns det mycket chokladgott i godisdrömriket. När Viona är lite hungrig biter hon helt enkelt av en bit från sin chokladkaka som hon alltid bär med sig i fickan. Vid sidan av sin passion för choklad skriver den kreativa Viona gärna dikter och målar underbara bilder. Vionas kreativitet hjälper ofta flickorna att hitta kluriga lösningar i svåra situationer.

Leksetet består av EverDreamerz-karaktären Viona med sin lila babypanda. Det innehåller även bambublad, chokladkaka, pepparkakshjärta, muffins, chokladglass, mjölk, väska, kopp och armband med pärlor och hänge. Varje EverDreamerz-figur har även ett eget silikonarmband för barn med ett särskilt karaktärshänge att samla och byta. Figuren och dess tillbehör kan förvaras i den färgglada förpackningen och är portabel.

Innehåll:

  • Viona figur
  • Silikonarmband, smyckespärlor och choklad-amulett
  • Samlingskort och klistermärken
  • Och mycket mer

Detaljer:

  • Antal delar: 40 delar
  • Ålder: från 7 år

Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70384
EAN4008789703842
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.