Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil EverDreamerz - Starleen 70387

-33%

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

33%
Kampanjpris 130:- Vårt lågpris: 194:- Du sparar: 64,-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
01202-135
   

Starleen står gärna i rampljuset – hennes favoritsysslor är att sjunga och dansa. Hon kan stå i timmar framför spegeln och förbereda sig för sitt nästa stora framträdande. Som belöning för en bra show äter hon gärna en jordgubbsglass med sina vänner.

Välkommen till drömmarnas värld, välkommen till EverDreamerz värld! Rosalee, Viona, Edwina, Clare och Starleen är fem vänner med stora drömmar. När tjejerna hittar en magisk amulett öppnas en portal till ett annat universum, deras drömmars land. Först reser alla fem till Rosalees drömvärld, där allt handlar om godis. Eftersom Starleen älskar jordgubbar, tycker även hon om socker-drömlandet. Starleen älskar också att sjunga och dansa, och hon står gärna i centrum. Hon tillbringar gärna många timmar framför spegeln för att vara rätt stylad inför det stora uppträdandet. Men om hennes kompisar viftar med en smarrig jordgubbsglass glömmer hon fort bort att piffa till sig.

Leksetet innehåller EverDreamerz-karaktären Starleen och hennes lustiga surikat. Det innehåller även glasskål, handspegel, hårborste, parfymflaska, handväska och mycket extra. Varje EverDreamerz-karaktär har ett eget silikonarmband för barn med ett särskilt karaktärshänge att samla och byta. Starleens unika hänge är en glasstrut. Figuren och dess tillbehör kan förvaras i den färgglada förpackningen och är portabel.

Innehåll:

  • Starleen figur
  • Silikonarmband, smyckespärlor och en glass-amulett
  • Samlingskort och klistermärken
  • Och mycket mer

Detaljer: 

  • Antal delar: 48 delar
  • Ålder: från 7 år

Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70387
EAN4008789703873
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.