Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil EverDreamerz - Rosalee 70385

-33%

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

33%
Kampanjpris 130:- Vårt lågpris: 194:- Du sparar: 64,-
Skynda dig! Bara 1 kvar i lager
SKU
01202-133
   

Rosalee älskar sötsaker över allt annat! Hon delar gärna med sig till sina vänner så länge hon får äta karamellerna själv. Hon är alltid där för sina vänner med sin varma och hjärtliga personlighet.

Välkommen till drömmarnas värld, välkommen till EverDreamerz värld! Rosalee, Viona, Edwina, Clare och Starleen är fem vänner med stora drömmar. När tjejerna hittar en magisk amulett öppnas en portal till ett annat universum, deras drömmars land. Först reser alla fem till Rosalees drömvärld där allt handlar om godis, för Rosalee älskar godis över allt annat. Så länge hon själv får äta karameller delar hon gärna osjälviskt med sig till sina kompisar. Men den livliga flickan tycker inte bara om karameller, hon äter också gärna marshmallows, cupcakes och choklad. Vid sidan av sina kompisar åtföljs Rosalee av sin älskade flamingo och har naturligtvis också en väska där hon förvarar sina sockerskatter. Rosalees enda skräck är tandläkaren, men hennes kompisar hjälper henne att övervinna denna rädsla.

Leksetet innehåller EverDreamerz-karaktären Rosalee med sin flamingo och många sockersöta tillbehör i en snitsig uppfällbar låda. Rosalee har en karamell som unikt hänge. Varje EverDreamerz-karaktär har även ett eget silikonarmband för barn med ett särskilt karaktärshänge att samla och byta. Figuren och dess tillbehör kan förvaras i den färgglada förpackningen och är portabel.

Innehåll:

  • Playmobil Rosalee minidocka
  • Silikonarmband, smyckespärlor och godis-amulett
  • Samlingskort och klistermärken
  • Och mycket mer

Detaljer:

  • Antal delar: 37 deler
  • Ålder: från 7 år

Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70385
EAN4008789703859
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.