Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil Mitt bärbara dockhus 5167 - hopfällbart med tillbehör

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 404:-
I lager
SKU
3548
   

Detta bärbara och hopfällbara dockhus från Playmobil kommer med mängder av spännande tillbehör och bjuder på många timmars fantasifull lek. Det ingår bland annat tre människofigurer, två hundfigurer, två sängar, ett badkar, matvaror i plast, en vagga, bestick, en blombukett och många andra delar som bidrar till en detaljerad lek.

  • Rek.ålder: från 4 år.
  • Mått: D24 x H27,5 x B29 cm.
Mer information
Modell5167
EAN4008789051677
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.