Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil Dragons Tandlöse och Hicke med drakunge 70037

-40%

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Kampanjepris 249,60 Vårt lågpris: 416:-
40%
Du sparar: 166,40
Tillfälligt slut
SKU
02192-37

Detta Playmobil Dragons lekset innehåller 3 figurer och tillbehör. Den tandlösa figuren har LED-ljus på ryggen och kan skjuta pilar från munnen.

I det sista kapitlet i den stora draksagan stöter Hicke och Tandlöse på spännande utmaningar och risker. En ny typ av fiende hotar inte bara vikingarna, utan också alla drakar. Men vännerna får också oväntad hjälp när Vitfasa dyker upp. Tandlöse kommer med roliga funktioner som LED-lampor på baksidan och den kan också skjuta pilar ur munnen.

Innehåller:

  • Hicke figur
  • Tandlöse figur - med LED-ljus
  • Drakunge
  • Tillbehör

Detaljer:

  • Antal delar: 19
  • Mått Tandlöse: 38 x 26-49,5 x 9-20 cm (LxBxH)
  • Ålder: från 4 år

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Kärnan i Playmobil är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga leder, händer med gripfunktion som kan hålla olika tillbehör och ett runt roterande huvud. Lekuppsättningarna är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination och bidrar till att vidareutveckla sociala färdigheter.

Mer information
Modell70037
EAN4008789700377
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.