Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil Dragons Specialbyggsats - Astrid och Hicke i bröllopskläder 70045

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 82:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
04192-60
   

I många år har Hicke och Astrid stått sida vid sida och upplevt många spännande saker tillsammans. Barndomsvänskapen har förvandlats till kärlek, och de tar nu nästa steg vidare in i vuxenlivet: det är dags för bröllop! De två figurerna har på sig vackra kläder som passar bröllopets tema. Astrid är klädd i en lång brudklänning och bär en blomsterkrans i håret. Hicke är klädd i vitt och rosa. Det följer också med två mantlar som figurerna kan ta på sig om det blir kallt.

Innehåll:

  • Playmobil Dragons Hicke och Astrid i bröllopskläder
  • Blomsterbukett och två mantlar

Detaljer:

  • Innehåll: 17 delar
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell70045
EAN4008789700452
VarumärkePlaymobil

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.