Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil Dragons Hicke och Astrid med drakunge 70040

-39%

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

39%
Kampanjpris 94:- 153:- Du sparar: 59,-
I lager
SKU
02192-40
   

Hicke och Astrid känner varandra sedan barnsben och går tillsammans genom vått och torrt. Vänskapen har genom åren blivit till kärlek och de båda går på alla äventyr ihop och med draken vid sin sida. Nu för tiden håller de ordning som ledare för vikingastammen och måste vara mycket tåliga och ihärdiga. Följ de älskvärda vikingarna i deras spännande uppgifter.

Innehåll

  • Figurene Hicke och Astrid
  • Drakunge
  • Tillbehör

Detaljer:

  • Antal delar: 21
  • Rek.ålder: från 4 år

PLAYMOBIL inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låta deras fantasi flöda. Det väsentliga i PLAYMOBIL är den 7,5 cm stora spelfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterbart huvud med glatt ansikte. Spelsetten är underhållande, stimulerar hand-ögakoordineringen och bidrar till vidareutvecklige av rumsuppfattningen och den sociala kompetensen.

Mer information
Modell70040
EAN4008789700407
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.