Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil Dragons Flåbusa och Flåbuse med flygdräkt 70042

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 117:-
Tillfälligt slut
SKU
02192-42

Och naturligtvis gör också tvillingarna Rafnus och Tafnus en insats för drakarna. Ingen skulle lämna dem i sticket. De är visserligen oftast oeniga, men när det är en nödsituation håller de sams i alla väder. På med flygdräkterna och mot räddningsaktionen!

Innehåll:

  • Flåbusa och Flåbuse med flygdräkter
  • Drakhjälmar
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Antal delar: 20
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell70042
EAN4008789700421
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.