Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil Dragons Fiskfot med flygdräkt 70044

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 69,90
Ett fåtal kvar i lager
SKU
04192-59
   

Ingen hade trott att den kraftige Fiskfot nånsin skulle flyga utan sin drake. Men tack vare flygdräkten kan till och med Fiskfot flyga. Han måste sätta allt i rörelse för att hjälpa sin älskade drake.

Innehåll:

  • Fiskfot med flygdräkt
  • Vikingahjälm och kniv

Detaljer:

  • Antal bitar: 10
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell70044
EAN4008789700445
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.