Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil Dragons Eret med ballist och fyra skott 9249

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 202:-
Tillfälligt slut
SKU
02183-20

Vikingen Eret gör upp med Drago, fångar draken och säljer den till skurken. Men efter att Astrids drake Stormfly räddat hans liv ställer han sig på drakryttarnas sida för att stoppa Drago och få leva i fred tillsammans med drakarna. Tack vare sin ballist med fyra skott är Eret en svår motståndare.

Innehåll:

  • Eret-figur
  • Ballist med 4 skott
  • 6 spjut
Detaljer:
  • Mått: 20 x 24 x 12 cm
  • Rek. ålder: från 4-12 år
Mer information
Modell9249
EAN4008789092496
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.