Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil Dragons Astrid med flygdräkt och glufstroll 70041

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 92:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
02192-41
   

I det senaste drakäventyret flyger inte bara drakarna. Även drakryttarna hittar ett sätt att komma upp i luften: Med flygdräkter. Eftersom deras älskade drakar är i fara måste Astrid, Hicke och deras vänner göra allt för att befria dem ur fångenskapen hos den elake Grimmel. Så de får ta på sig flygdräkter och sätta fart.

Innehåll:

  • Astrid med flygdräkt
  • Dragen Glufstroll
  • Tillbehör

Detaljer:

  • Antal delar: 12
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell70041
EAN4008789700414
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.