Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil Dinos vulkanutbrott med dinosaurier 70327

-24%

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

24%
Kampanjpris 800:- Vårt lågpris: 1 054:- Du sparar: 254,-
I lager
SKU
05202-13
   

Playmobil Dinos vulkanutbrott kommer med en T-Rex med rörlig käke, armar och ben samt en vulkan som kan aktiveras med hjälp av en knapp. När du trycker på knappen från vulkanen ett utbrott! Forskaren på sin fyrhjuling måste skynda sig för att komma undan, men glöm inte att även rädda dinosaurierna med hjälp av vinschen och kroken på fyrhjulingen.

Innehåll:

  • Fungerande vulkan
  • T-Rex
  • Raptor
  • Playmobil-figur
  • Fyrhjuling
  • Andra tillbehör

Detaljer:

  • Antal delar: 91
  • Rek.ålder: från 4 år

Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lemmar, händer med greppfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70327
EAN14008789703276
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.