Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil Country traktor med släp 9317

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 269:-
I lager
SKU
03225-87
   

Driften av bondgården går som en dröm med en Playmobil Country-traktor med släp 9317.

Bonden är på väg till en av sina åkrar med traktor och släp. Idag ska han ta in höbalar till djuren. När han kommer till kanten av åkern sätter han släpet på det praktiska stödhjulet. Sedan börjar han jobba. Med skopan på traktorn lastar han höbalarna en efter en upp i släpet. När han kommer tillbaka till gården kan han tippa släpet för att lossa höbalarna.

Detta roliga lekset från Playmobil innehåller en traktor med skopa, släp, figur, spade och höbalar. Allt du behöver för att komma igång med ett roligt rollspel på gården. Släpvagnen kan lutas och sidodörrarna kan öppnas för enkel åtkomst till lasten. Skopan på traktorn går upp och ner och figuren har rörliga leder. Det är därför lätt att placera figuren i traktorns hytt. Hytten har även ett löstagbart tak och du har full överblick över vad som är på gång vid varje given tidpunkt.

Innehåller:

  • Traktor
  • Släpvagn
  • Figur
  • Höbal
  • Skyffel
  • Med mera

Detaljer:

  • Antal delar: 47
  • Rek ålder: från 4 år

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter fantasin få fritt spelrum. Kärnan i Playmobil är karaktärerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga leder, händer med gripfunktion som rymmer olika passande tillbehör och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekuppsättningarna är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination och bidrar till att vidareutveckla rumskänslan och sociala färdigheter.

Mer information
Modell9317
EAN4008789093172
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.