Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil Country skogsdunge - 6815

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 276:-
Tillfälligt slut
SKU
06183-05

I skogen finns det många olika slags djur som till exempel hjort, räv, grävling och vildsvin. Skogvaktaren är på plats för att kontrollera att alla djuren mår bra och har tillräckligt med mat.

Innehåll

  • Skogsdjur
  • 1 figur
  • Tillbehör
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell6815
EAN4008789068156
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.