Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil Country Ranger pickup - 6812

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 293:-
Tillfälligt slut
SKU
06183-04

Den här skogvaktaren älskar sin pickup, den gör det väldigt lätt att ta sig fram i skogen. Idag ska skogvaktaren ut på en körtur för att inspektera skogen, hunden hoppar upp och tar sin plats i passagerarsätet och de kör iväg. Allt ser bra ut, efter att ha hälsat på två söta små ekorrar så vänder de hemåt igen.

Innehåll:

  • Playmobil terrängbil
  • Skogvaktare och hans trogna hund
  • Två ekorrar
  • Tillbehör

Rek.ålder: från 4 år.

Mer information
Modell6812
EAN4008789068125
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.