Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil Country Hästtransport 6928

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 335:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
02183-13
   

Denna hästtransport-bil har plats för två hästar som kan ledas in i fordonet på ramperna som kan fällas ut längs varje sida. Takdelarna är avtagbara och bagageutrymmets luckor kan öppnas. Med två sovplatser för figurer och många tillbehör.

Innehåll:

  • Bil
  • Häst
  • Figur
  • Tillbehör
  • Mått: L27 x B11 x H14 cm
  • Rek.ålder: från 5-12 år
Mer information
Modell6928
EAN4008789069283
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.