Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil Country Gårdshus med gårdsbutik 5120

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 495:-
I lager
SKU
02192-76
   

I gårdsbutiken har dagen redan börjat! Idag börjar bondens fru att sälja färska egenodlade äpplen, för första gången denna säsongen. Men detta är inte den enda anledningen till att butiken är full av kunder. Här hittar de även färska ägg, mjölk och härliga grönsaker. Alla varor är ekologiska och kommer från bondgården.

När gårdsbutiken har stängt för dagen måste de två figurerna utföra dagens sista sysslor. Ankan, gåsen och hönsen måste matas och sen är det dags att baka morgondagens bröd. Gårdshuet är mysigt inrett med kök och sovrum. 

Innehåll:

  • Gårdshus med butik
  • 2 Playmobil-figurer
  • Djurfigurer: kanin, anka, gås, höns och klycklingar
  • Grönsaker och frukt
  • Och många andra tillbehör

Detaljer:

  • Mått: 41 x 23 x 27 cm
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell5120
EAN4008789051201
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.