Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil City Life Vet Visit Carry Case 5653

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 117:-
Tillfälligt slut
SKU
04192-67

Ta hand om djuren med detta praktiska lekset från Playmobil City Life. När du lekt färdigt kan alla delar enkelt packas ner i den smarta förpackningen med bärhandtag. Leksetet innehåller fyra figurer varav tre föreställer söta små djur som du kan ta hand om. Ge dem hjälpen de behöver för att bli friska och glada igen.

Innehåll:

  • Playmobil-figur
  • 2 hundar och 1 katt
  • Medicin, bandage och flaskor
  • Bord med lampa, stetoskop och annan utrustning
  • Andra tillbehör

Detaljer:

  • Mått: 5,5 x 20 x 16 cm
  • Antal delar: 39
  • Rek.ålder: från 4 år

PLAYMOBIL inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i PLAYMOBIL är den 7,5 cm stora spelfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glad ansikte. Spelsetten är underhållande, stimulerar öga-handkoordineringen och bidrar till vidareutvecklingen av rumsuppfattningen och den sociala kompetensen.

Mer information
Modell5653
EAN4008789056535
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.