Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Spana in årets Black Deals här! Spana in årets Black Deals här!

Playmobil City Life Stort sjukhus 70190

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 1 431:-
I lager
SKU
05195-301
   

Playmobil City Life Stort sjukhus 70190 innehåller allt du behöver för en detaljerad lekstund där du kan vara både doktor och patient. Operationssalen är utrustad med ett upplyst övervakningsbord (kräver 1 x 1,5 V-mikrobatteri, ingår ej) och kommer med en roterbar operationslampa och många andra tillbehör. Hissen tar dig till patientrummet med ett öppet badrum på övre våningen. Med många tillbehör och förbandsmaterial.

Innehåll:

  • Sjukhus med hiss och två våningar
  • 2 sjukhussängar
  • 4 figurer
  • Tillbehör: kryckor, blommor, stolar, mediciner och mycket mer.

Detaljer:

  • Mått: 70 x 31 x 34 cm (LxBxH).
  • Rek.ålder: från 4 år.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. Leken med Playmobil är underhållande, stimulerar öga-handkoordineringen och bidrar till vidareutvecklingen av rumsuppfattningen och den sociala kompetensen.

Mer information
Modell70190
EAN4008789701909
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.