Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil City Life Specialistläkare: Tandläkare 70198

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 162:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
05195-306
   

Hos den snälla PLAYMOBIL®-tandläkaren får alla snabbt ett leende i ansiktet igen! Först sköljer patienten munnen noggrant, sen ställer tandläkaren in tandläkarstolen och lampan till rätt ställning. ”Gapa stort!”  Tandläkaren tar en röntgenbild och undersöker noggrant varje tand och ger sedan sitt klartecken. Det finns inga hål i tänderna! ”Borsta tänderna noggrant både morgon och kväll”, rekommenderar tandläkaren. ”Då förblir tänderna friska.”

Spelsatsen innehåller två PLAYMOBIL®-figurer, en rörlig behandlingsstol och en lampa, ett ställ för tandläkarens instrument, en röntgenbild med hållare och flera andra tandläkartillbehör. Tuff funktion: Patientens ansikte kan vridas så att man ser en öppen mun. Med förvaringsask för mjölktänder.

Innehåll

  • 2 Playmobil figurer
  • Tandläkarstol
  • Tandläkarverktyg
  • Andra tillbehör

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 4 år

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. Leken med Playmobil är underhållande, stimulerar öga-handkoordineringen och bidrar till vidareutvecklingen av rumsuppfattningen och den sociala kompetensen.

Mer information
Modell70198
EAN4008789701985
VarumärkePlaymobil
Ålder4-8

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.