Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil City Life Smådjurpensionat - 9277

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 227:-
Tillfälligt slut
SKU
03183-3

Detta lilla smådjurspensionat har plats till marsvin, hamstrar och kaniner från Playmobil. Även små gnagare måste få omsorg och kärlek när deras ägare är på semester, och det får dem här tack vare de omtänksamma och snälla djurskötarna. Kaninerna ligger och solar sig ute i trädgården medan en hamster springer några varv i sitt hjul.  I setet ingår det klistermärken som du kan använda till att dekorera pensionatet precis som du vill.

Innehåll:

  • 1 Byggnad
  • 2 Playmobilfigurer
  • 2 kaniner
  • 2 marsvin
  • 2 hamstere
  • Hamsterhjul, mat och mycker mer
  • Rek.ålder: från 4 år.
Mer information
Modell9277
EAN4008789092779
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.