Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil City Life Småbarnsavdelning 70282

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 192:-
I lager
SKU
01202-102
   

De minsta tas väl omhand i småbarnsavdelningen. Barnskötaren byter just på en bäbis på skötbordet. Bäbisen sparkar glatt och ser på den färgglada mobilen. Samtidigt leker den andra bäbisen glatt med hängleksakerna och rör sig snart till den väldigt intressanta motorikväggen. Tiden går fort när man har roligt.

Leksetet innehåller tre PLAYMOBIL-figurer, ett skötbord, en kryphörna med hängleksaker, en barnstol, samt en motorikvägg och många fler tillbehör. Småbarnsavdelningen kan kombineras med Förskolan Regnbågen (art.-nr. 70280)

Detaljer:

  • Antal delar: 40
  • Mått: 22 x 18 x 7,5 cm (L x D x H)
  • Rek.ålder. från 4 år

PLAYMOBIL inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. Leken med Playmobil är underhållande, stimulerar öga-handkoordineringen och bidrar till vidareutvecklingen av rumsuppfattningen och den sociala kompetensen.

Mer information
Modell70282
EAN4008789702821
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.