Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil City Life Sjukhus med 297 delar- 70191

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 948:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06202-18
   

Playmobil City Life sjukhus är ett fullt möblerat sjukhus med sängar och medicinsk utrustning, inklusive upplyst monitor och roterande operationslampa. Det medföljer bandage-klistermärken som du kan fästa på Playmobil-figurerna. Med 4 Playmobil-figurer och ett stort urval av medicinsk utrustning är detta sjukhus komplett, och de som jobbar där är redo att ta emot patienterna.

Innehåll:

  • Sjukhusbyggnad med flera avdelningar
  • 4 Playmobil-figurer
  • Sängar
  • Operationslampa
  • Med mera…

Detaljer:

  • Antal delar: 297
  • Mått: 38,5 x 58,5 x 12,5 cm
  • Rek ålder: från 4 år

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70191
EAN4008789701916
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.