Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil City Life Radiolog 70196

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 148:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
05195-305
   

Med hjälp av MR-maskiner undersöker radiologen från Playmobil City Life Radiolog 70196, sina patienters inre organ. Patienten lägger sig ner på britsen och skickas in i röret. Patienten måste ligga helt stilla, men om det blir svårt och patienten behöver hjälp, kan han/hon ringa på panik-knappen. Allt går fortare än förväntat och patienten körs ut igen. Efter undersökningen kommer läkaren för att diskutera resultaten av undersökningen. Ta det lugnt, allt är under kontroll, säger han och patienten blir strålande nöjd.

Det här roliga leksetet innehåller 2 Playmobil figurer, MR-maskin med panik-knapp och mycket mer. MR-maskinen kör patienten in ca 4 cm. Upplev en alldeles spännande dag på den radiologiska avdelningen med detta lekset från Playmobil. Här är det bara fantasin som sätter gränser.

Innehåll:

  • 2 Playmobil figurer
  • MR-maskin
  • Röntgenbild
  • Och mycket mer

Detaljer:

  • Mått på fugurerna: 7,5 cm höga
  • Rek ålder: Från 4 år

 

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70196
EAN4008789701961
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.