Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil City Life Patientrum för barn 70192

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 164:-
Tillfälligt slut
SKU
05195-303

I de glatt utrustade barnsjukrummen blir även de allra minsta patienterna friska snabbt. En kramgo teddybjörn ger tröst och man sover gott i den mobila barnsjuksängen efter behandlingen. Kläder, ryggsäck och hygienartiklar får plats i det lilla skåpet intill sängen. Idag undersöker läkaren den skadade armen och benet igen. Snart kan man ta av gipset! Tills dess målar den lilla killen ännu ett par fina bilder och hänger upp dem på väggen. På det sättet har han skapat ett fantastiskt litet galleri. Naturligtvis vill han ta med sig alla konstverk när han åker hem igen.Spelsatsen innehåller ett barnsjukrum med två PLAYMOBIL®-figurer, en rillbar sjuksäng, en röntgenutrustning, ett litet skåp, två affischvalv och mycket annan extra utrustning. Väggbilderna och ytan på affischvalven kan användas om och om igen.

Innehåll

  • 2 Playmobil figurer
  • Säng
  • Röntgenmaskin
  • Gosedjur
  • Ballong och många andra tillbehör

Detaljer:

  • Mått doktor: 7,5 cm hög
  • Mått barn: 5,2 cm hög
  • Rek.ålder: från 4 år

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. Leken med Playmobil är underhållande, stimulerar öga-handkoordineringen och bidrar till vidareutvecklingen av rumsuppfattningen och den sociala kompetensen.

Mer information
Modell70192
EAN4008789701923
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.