Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil City Life Pappa och barn med en cabriolet 70285

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 198:-
Tillfälligt slut
SKU
01202-105

Solen skiner och därför kör pappa sin dotter till förskolan i deras cabriolet. Innan de åker sätter pappan fast barnstolen i bilen, sedan är det bara att hoppa in. Under färden viner vinden i deras ansikten och de njuter av det fina vädret. När de kommit fram till förskolan får dottern på sig sin väska och en dag full av spännande äventyr kan börja.

Leksetet består av två PLAYMOBIL-figurer, en cabriolet med barnstol och en väska.

Detaljer:

  • Antal delar: 28
  • Rek.ålder: från 4 år

PLAYMOBIL inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. Leken med Playmobil är underhållande, stimulerar öga-handkoordineringen och bidrar till vidareutvecklingen av rumsuppfattningen och den sociala kompetensen.

Mer information
Modell70285
EAN4008789702852
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.