Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Playmobil City Life Modebutik 70591

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 282:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
01212-23
   

Det är dags för en shopping, så låt oss besöka klädbutiken. Här hittar du de senaste och mest trendiga kläderna i staden. Oavsett om du letar efter kläder, skor, väskor eller smycken hittar du rätt outfit här. Och den vänliga säljaren är alltid tillgänglig att hjälpa, ge råd eller stylingtips.

Innehåll: 

  • Playmobil modebutik
  • 2 Playmobil figurer
  • Kläder, skor och tillbehör
  • Andra tillbehör

Detaljer:

  • Antal delar: 87
  • Rek.ålder: från 5 år

PLAYMOBIL inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. Leken med Playmobil är underhållande, stimulerar öga-handkoordineringen och bidrar till vidareutvecklingen av rumsuppfattningen och den sociala kompetensen.

Mer information
Modell70591
EAN4008789705914
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.