Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil City Life Mitt radhus 70014

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 484:-
Tillfälligt slut
SKU
01192-15

Hjärtligt välkommen i PLAYMOBIL®-radhuset.

Detta radhus är inte bara modernt utan väldigt komfortabelt. Längst ner finns det rymliga köket. Det stora matbordet är perfekt för en härlig familjemiddag. Pappan och barnet tycker om att mysa i tv-hörnan. Föräldrarnas sovrum och badrummet befinner sig en våning upp. Här kan föräldrarna dra sig tillbaka och här finns en garderob för alla moderiktiga kläder och tillbehör. Längst upp på vinden har barnen sitt rike. Med skrivbord, säng och byrå finns allt man behöver för att må bra. Detta radhus lämnar inget övrigt att önska.

Innehåll:

  • Playmobil radhus
  • 3 figurer
  • Möblemang
  • Och mycket mer

Detaljer:

  • Mått: L26 x B33 x H40
  • Rek.ålder: från 4 år
  • 196 delar

Kan kombineras med affärerna ”Mitt Café” (artikel nr 70015), ”Min blomsteraffär” (artikel nr 70016) och ”Min modebutik” (artikel nr 70017).

Mer information
Modell70014
EAN4008789700148
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.