Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil City Life Leklåda Hos veterinären 70309

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 217:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
01202-117
   

Hund, kanin, katt eller sköldpadda spelar ingen roll: Den vänliga veterinären tar hand om alla sjuka fyrfotingar i sin klinik. Under den skarpa undersökningslampan undersöker hon just en skadad tass på en Border-Collie. ”Du behöver inte vara rädd, det kommer inte göra ont.”, säger hon lugnande till hunden. När undersökningen är klar lägger hon ett förband och nästa pälspatient står på tur. En orolig pojkes kanin har inte velat äta på flera dagar. Den smarta veterinären kommer säkert att hitta orsaken till problemet.

Den praktiska PLAYMOBIL-leklådan innehåller en liten veterinärklinik med veterinär och pojke, Border-Collie, katt, kanin, undersökningslampa, undersökningsbord, halskrage, förband och mycket extra. Ett fint lekset för alla djurvänner.

Med veterinär och barn. Med skadade och omplåstrade djur för rollspel om behandlingar hos veterinären.

Detaljer:

  • Antal delar: 59
  • Rek.ålder: från 4 år

Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Mer information
Modell70309
EAN4008789703095
VarumärkePlaymobil
Ålder4-8

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.