Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil City Life Kattpensionat - 9276

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 227:-
Tillfälligt slut
SKU
03183-2

Kattpensionatet tar emot alla katter som behöver ett ställe att bo på. Inomhus finns det många kattleksaker, klätterträd och gömställen som katterna gillar. Här finns det mycket att upptäcka och uppleva för stora och små. Katterna kan gå in och ut när de vill genom kattluckan i dörren och för de små kattungarna är klättergrenen fortfarande en rejäl utmaning. Medan kissemissarna roar sig ser djurskötarna till att det finns färsk mat och att det är rent i kattlådorna. Detta är rena rama katthimlen.

  • Kattpensionat
  • 2 Playmobilfigurer
  • 5 katter
  • Leksaker, staket, matskålar och mycket mer
Detaljer:
  • Mått: 32 x 17 x 13 cm
  • Rek.ålder: från 4 år.
Mer information
Modell9276
EAN4008789092762
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.