Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Playmobil City Life Barnläkarmottagning 70541

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 375:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
01212-14
   

Det är alltid mycket som sker i staden, och om olyckan först är framme är det tur att barnläkaren tillhandahåller den bästa vården i staden. En tjej har fallit av cykeln och tack vare den kompetenta barnläkaren är de skador hon har lidit inte en utmaning. Den lilla patienten önskas välkommen till kliniken,därefter undersöker läkaren noggrant armen för att kontrollera om något är brutet. Såret behandlas och bandageras, och sedan kan patienten åka hem glad och nöjd.

Innehåll:

  • 3 Playmobil figurer
  • 1 barnläkarmottagning med väntrum, stolar och ett behandlingsområde
  • Droppställning, skrivbord och annan utrustning

Detaljer:

  • Antal delar: 68
  • Mått: 26 x 33 x 14 cm
  • Rek.ålder: från 4 år

PLAYMOBIL inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. Leken med Playmobil är underhållande, stimulerar öga-handkoordineringen och bidrar till vidareutvecklingen av rumsuppfattningen och den sociala kompetensen.

Mer information
Modell70541
EAN4008789705419
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.