Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil City Action Big Rig trailer 9314

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 583:-
Skynda dig! Bara 1 kvar i lager
SKU
04192-137
   

Transportera tungt gods med leksetet Playmobil City Action trailer. Tack vare det avtagbara taket på förarhytten och släpet är det enklare för barnen att leka med figuren inuti lastbilen. Under riktigt långa transporter som pågår under flera dygn kan Playmobil-figuren vila sig i sovdelen av förarhytten. Där finns det en litet säng så att chauffören kan sova ut innan han fortsätter sin resa.

Innehåll:

  • Playmobil City Action trailer
  • 1 Playmobil figur
  • Verktyg
  • Andra tillbehör

Detaljer:

  • Mått: 50 x 34 x 14 cm
  • Antal delar: 22
  • Rek.ålder: från 4 år

Playmobil inspirerar barn till att hitta på helt egna äventyr, och låter fantasin flöda fritt. Playmobils kärna är de 7,5 cm höga figurerna. De har rörliga leder, händer med gripförmåga och ett glatt ansikte. Lekseten från Playmobil är underhållande, stimulerar barnens öga-hand-koordination och bidrar till utvecklingen av sociala färdigheter.

Mer information
Modell9314
EAN4008789093141
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.