Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil City Action SWAT truck med ljud och ljus 9360

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 495:-
Skynda dig! Bara 1 kvar i lager
SKU
02183-40
   

Hallå, hallå alla enheter: En misstänkt är på flykt i ett amfibiefordon!” hörs anropet från radion. Insatsstyrkan startar omedelbart sitt fordon och slår på ljus och ljud, och ger sig iväg. Från insatsfordonet samordnar de alla delar av insatsen, till sjöss, på land och i luften. Nu börjar sirenerna ljuda och färden kan börja. Skurken flyr ut i den gropiga terrängen men det är inget problem för insatsfordonet med sin rörliga dubbla hjulaxel. Mot en så välorganiserad polisstyrka har gangstern inte en chans! Fordonet har dragkrok.

Cool ljudeffekt: På ljudmodulens undersida finns en omkopplare för att byta mellan två olika sirenljud.

Innehåll:

  • Stor SWAT-truck
  •  3 figurer med SWAT utstyr 
  • Tillbehör
  • Trucken har avtagbart tak, och plats för upp till 4 figurer.
  • Dragkrok och vinsch
Detaljer:
  • 1st AAA-batteri (ingår ej) 
  • Mått: 33,5 x 15,5 x 15 cm 
  • Rek. ålder: från 5 år
Mer information
Modell9360
EAN4008789093608
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.