Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Playmobil City Action stegbrandbil med ljus och ljud 5682

-50%

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

50%
Kampanjpris 297:- Vårt lågpris: 594:- Du sparar: 297,-
I lager
SKU
08216-9
   

Hjälp brandkåren att släcka elden med denna stegbil från Playmobil.

Låt barnet leva i spännande lekupplevelser med detta fordon med ljus och ljud, med figurer och tillbehör inkluderade. Aktivera ljus och siren för att signalera att en räddningsinsats pågår och ge dig ut på ett uppdrag. Med två figurer inkluderade förutom brandbil, brandsläckare, slang och tillbehör.

Innehåller:

  • 1 Playmobil stigbil
  • 2 figurer
  • 1 brandslang
  • 1 brandsläckare
  • Med mera

Detaljer:

  • Batterikrav: 2 x CR2032 knappbatteri (ingår)
  • Rek ålder: från 4 år

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter

Mer information
Modell5682
EAN4008789056825
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.