Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil City Action projektledarbil 5470

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 298:-
I lager
SKU
03182-52
   

Nu kan projektledaren köra omkring på byggplatsen och kontrollera att jobbet blir gjort på rätt sätt och att det går snabbt. Taket på bilen kan tas av för att få plats till figuren och sen kan du packa in alla verktyg i bagaget innan du kör iväg. 

  • Antal delar: 38 st
  • Bilens längd: 23 cm
  • Rek. ålder: från 4 år
Mer information
Modell5470
EAN4008789054708
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.